ContactMarketBlog
Contact Market Blog
Menu


GoldNRoll Gold'N'Roll Cum Cumpar si Vand
Pentru a achiziționa lingouri sau monede de aur, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0756-824-178 sau să ne scrieți folosind formularul de contact. Pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de lipsa ocazională a personalului, recomandăm programare telefonică înainte de vizitele la sediu.

Prețul se actualizează la fiecare 5 minute, urmărind cotația internațională a aurului. Putem fixa prețul fie telefonic, fie la momentul vizitei la sediu, la valoarea afișată pe site.

Achizițiile în valoare de până la 10.000 lei pot fi plătite în numerar la sediul nostru. Peste 10.000 lei, plățile se fac numai prin transfer bancar. Se emite factură și asteptăm încasarea plății în maxim 48 de ore de la stabilirea prețului. În caz contrar, prețul se restabilește la noul curs al aurului (cu acordul dumneavoastră, se modifică factura). Produsele se ridică de la sediu sau sunt livrate prin Poșta Romană Prioripost numai după încasarea plății. Nu se acceptă plata ramburs, nici scrisori de credit.

La răscumpararea de aur, testăm nedestructiv lingourile și monedele și le reținem pe bază de borderou de achiziție. Aurul este trimis cu transport asigurat către furnizorul nostru în Viena. Noi suntem plătiți de către furnizor, urmând a vă plăti la rândul nostru prin transfer bancar. Termenul normal în care încasați banii este de 1 - 20 zile de la emiterea borderoului de achiziție.

Achiziția și răscumpararea sunt posibile și prin serviciul Escrow.

Actul de identitate este necesar la orice achiziție, răscumparare sau intermediere.